één groothandel - 2 shops • 1 bestelling • 1x verzendkosten
Om VEGA volledig te kunnen gebruiken, raden wij u aan JavaScript in uw browser te activeren.

Menukaarten & menuborden

Tafelstandaard Square
Tafelstandaard Square
vanaf 6,50 € per Stuk(s) Meer weten
Klem Unico; zilver; RVS 1 Stuk
Klem Unico
zilver, RVS 1 Stuk
1,90 € per Stuk(s) Meer weten
Dubbele insteekhoezen voor menumappen DIN-formaat
Dubbele insteekhoezen voor menumappen...
vanaf 1,19 € per Stuk(s) Meer weten
Menukaart Leiden kunstleer zonder opdruk A4
Menukaart Leiden kunstleer zonder...
12,90 € per Stuk(s) Meer weten
Bordje Stanko
Bordje Stanko
vanaf 1,50 € per Stuk(s) Meer weten
Mini-ezel Rubens
Mini-ezel Rubens
5,00 € per Stuk(s) Meer weten
Menukaarthouder New York
Menukaarthouder New York
vanaf 3,50 € per Stuk(s) Meer weten
Wandbord William
Wandbord William
vanaf 45,00 € per Stuk(s) Meer weten
Menumap Balzac
Menumap Balzac
20,00 € per Stuk(s) Meer weten
Menumap Emily
Menumap Emily
31,50 € per Stuk(s) Meer weten
Buffetstandaard Dorrea
Buffetstandaard Dorrea
vanaf 14,90 € per Stuk(s) Meer weten
Menukaarthouder Acryl
Menukaarthouder Acryl
vanaf 5,90 € per Stuk(s) Meer weten

Opvallen met stoepborden, menukasten en menustandaards

Er zijn vele manieren om de aandacht te trekken van potentiële klanten: met borden, standaards en verlichte menukasten. Denk naast het gehele menu ook eens aan het communiceren van uw daghap, uw specialiteiten of wat het seizoen momenteel te bieden heeft. Lok met behulp van nieuwe gerechten de buurtbewoners nog een keertje extra naar binnen, of maak reclame voor evenementen die u organiseert. Een simpel krijtbord is natuurlijk altijd goed, maar misschien past bij uw horecagelegenheid ook een opvallendere kleur? U vindt in ons uitgebreide assortiment wandborden, stoepborden, menustandaards en nog veel meer in vele verschillende kleuren, maten en materialen.

Recent bekeken

Alles voor de menupresentatie met de kwaliteit van VEGA

Kwaliteit en een breed aanbod hoeft niet duur te zijn. Daarom doen wij van VEGA ons best om een omvangrijk spectrum aan producten voor een faire prijs aan te bieden. Wie bij ons in onze webshop bestelt, verzekert zich daarbij ook van een snelle levering en service van hoog niveau. Onze ervaring maakt ons ook tot competente raadgevers bij vragen rondom de producten: neem eenvoudig contact op met de klantenservice. Laat u onze horecakwaliteit voor een goede prijs niet ontgaan en bestel de nieuwe kaarten of stoepborden voor uw restaurant bij VEGA!

Tischaufsteller Houten menukaarthouder van VEGA

Diverse menu's

Als jarenlange professional in de gastronomie en horeca weten we wat belangrijk is om uw gasten tevreden te stellen. De culinaire ervaring in uw restaurant begint voor de klant wanneer hij het menu leest. Gastronomie moet zich helder, begrijpelijk maar ook chic en uitnodigend presenteren. Onze restaurantmenu's hebben een verfijnde look en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij bieden menukaarten aan van polypropyleen, een materiaal dat de menu's vocht- en vuilafstotend maakt, linnen of karton. De exclusievere modellen zijn gemaakt van boekbindersmateriaal of bijvoorbeeld kunstleer. Leer meer over het mogelijke ontwerp van uw menu. Een andere zeer populaire metode in de gastronomie is de presentatie van gerechten van de dag of seizoensgebonden aanbiedingen met behulp van menukaarthouders. In veel cafés staat de kaart echter ook volledig uitgeschreven op een krijtbord boven of naast de toonbank. In onze online shop voor cateringbenodigdheden vindt u een grote verscheidenheid aan borden zoals staande borden, wandborden of juist menustandaards voor buiten gebruik. Gastronomie is, zoals u weet, de optelsom van vele details ten behoeve van uw klant. Bestel uw restaurantmenu's snel en eenvoudig bij uw partner voor gastronomieaccessoires, VEGA!

Naar boven