één groothandel - 2 shops • 1 bestelling • 1x verzendkosten
Om VEGA volledig te kunnen gebruiken, raden wij u aan JavaScript in uw browser te activeren.

Keuken

Werktafel-combi
Werktafel-combi
(in 3 maten verkrijgbaar)
vanaf 1.329,00 € per Stuk(s) Meer weten
Keukenschap
Keukenschap
vanaf 65,00 € per Stuk(s) Meer weten
Kookvork; 34cm (L); beuken; 1 Stuk
Kookvork
34cm (L), beuken, 1 Stuk
6,90 € per Stuk(s) Meer weten
Vetmeter; rood / roestvrij staal; 1 Stuk
Vetmeter
rood / roestvrij staal, 1 Stuk
499,00 € per Stuk(s) Meer weten
Plankje Colwood vierkant
Plankje Colwood vierkant
vanaf 8,90 € per Stuk(s) Meer weten
Bordenhouder
Bordenhouder
(in 11 maten verkrijgbaar)
vanaf 12,50 € per Stuk(s) Meer weten
Plankje Colwood rechthoekig 25x15 cm
Plankje Colwood rechthoekig 25x15 cm
vanaf 13,90 € per Stuk(s) Meer weten
Lekrooster voor GN-bak
Lekrooster voor GN-bak
(in 5 maten verkrijgbaar)
vanaf 2,10 € per Stuk(s) Meer weten
Snijplank extra zware kwaliteit 40,4x60,4x3,4 cm
Snijplank extra zware kwaliteit...
69,00 € per Stuk(s) Meer weten
SERIE GN-bak zonder handvat 1/1
GN-bak zonder handvat 1/1
(in 6 maten verkrijgbaar)
vanaf 11,50 € per Stuk(s) Naar de serie
Naar het product

Een gastronomisch leven: keukens in opkomst

Wie in een horeca keuken werkt, weet dat efficiëntie en functionaliteit van groot belang zijn bij het kiezen van keukenhulpjes. Daarom bieden de keukenexperts van VEGA naast hoogwaardige horeca-keukenapparatuur ook kwalitatieve extras van gastronormbakken en klassieke koksmessen tot de traditionale serveerwagens, maar ook functionele reksystemen die voor optimaal ruimtegebruik zorgen. Vanzelfsprekend vindt u in de webshop van VEGA ook pannen en potten met verschillende breedtes en hoogtes. Kies voor een goed functionerende keuken. De horeca keuken wordt met behulp van VEGA een professionele werkplaats. Ontdek hier alles voor uw professionele keuken.

Recent bekeken

Gezellige gastronomie: koken met je hersenen

Uitstekende keukenapparatuur is van essentieel belang om in korte tijd fantastische culinaire resultaten te boeken. De bain-marie van VEGA is bijvoorbeeld ideaal om gerechten van te voren te bereiden en deze dan toch met de juiste temperatuur te serveren. Dit bespaart waardevolle tijd en maakt het werk gemakkelijker. Onze koelapparatuur is ook zeer behulpzaam. Zonder de mogelijkheid om eten en dranken gekoeld te bewaren en te presenteren zou de horeca niet zijn wat het nu is. De energiebesparende koeltafels van VEGA zijn met hun optimale ruimte-indeling en capaciteit een must in de horeca. Het werk in de keuken en de bediening verloopt soepel met behulp van onze accessoires. Voor het bewaren en serveren van uw voedsel hebben wij natuurlijk ook praktische gastronormbakken in ons assortiment.

Gastro Küchenausstattung - GN-Behälter von VEGA
Gastro Küchenausstattung - Küchenmesser

Professionele keukenuitrusting voor keukenexperts

Om een gastronomie succesvol te laten zijn, is eersteklas keukenuitrusting onontbeerlijk. Keukenpersoneel is niet alleen afhankelijk van grotere keukenapparatuur zoals werkbladen, roestvrij stalen meubels of vaatwassers, maar willen tegenwoordig natuurlijk ook niet meer zonder kleinere keukenhulpmiddelen zoals prettige potten en pannen, uitstekende koksmessen of elektrische apparaten zoals toasters. Om een keuken optimaal in te richten kunnen verdere hulpjes zoals voorraaddozen, bordenhouders of afvalemmers voor het scheiden van afval in geen geval ontbreken.

Nieuwe accenten voor de gastronomie, keuken en hotellerie met horeca keukens van VEGA

Profiteer bij de aankoop van exclusieve keukenapparatuur voor de horeca keuken en bediening van onze jarenlange ervaring in de branche. Investeer in uw restaurant, uw keuken of uw hotel en bestel met enkele muisklikken professionele producten uit ons assortiment. Bij VEGA hebben goede ideeën en uitstekende techniek voor de horeca een prijs – en zowaar een bijzonder lage. Overtuig uzelf!

Gastro Küchenzubehör - Pfannen-/Topfserie Gourmetstar
Naar boven