één groothandel - 2 shops • 1 bestelling • 1x verzendkosten
Om VEGA volledig te kunnen gebruiken, raden wij u aan JavaScript in uw browser te activeren.

Decoratie

Theelichten
Theelichten
vanaf 0,06 € per Stuk(s) Meer weten
Kandelaar
Kandelaar
vanaf 6,90 € per Stuk(s) Meer weten
Verchroomde vaas
Verchroomde vaas
vanaf 9,90 € per Stuk(s) Meer weten
Kaars/theelichthouder
Kaars/theelichthouder
vanaf 2,50 € per Stuk(s) Meer weten
Glasvazen
Glasvazen
7,90 € per Stuk(s) Meer weten
Kandelaar
Kandelaar
vanaf 8,90 € per Stuk(s) Meer weten
Glazen theelichthouder
Glazen theelichthouder
1,30 € per Stuk(s) Meer weten
Lantaarn Carol; 9x9x19cm (BxLxH); zwart; 1 Stuk
Lantaarn Carol
9x9x19cm (BxLxH), zwart, 1 Stuk
6,90 € per Stuk(s) Meer weten
Lantaarn Farol
Lantaarn Farol
vanaf 19,90 € per Stuk(s) Meer weten
Overpot Faro
Overpot Faro
vanaf 35,00 € per Stuk(s) Meer weten

Mooi gedecoreerd

Verleen uw ruimtes en tafels de juiste sfeer met mooie decoratie. Zorg voor een aangenaam ontspannen sfeer met behulp van kaarsen en windlichten en geef uw ruimtes net dat beetje extra. Ontdek bij VEGA vele decoratieve artikelen en tover een stijlvolle omgeving tevoorschijn die uw gasten nog lang zal bijblijven.

Recent bekeken

Met een oog voor detail

Creër met de juiste decoraties een goede ambiance in uw ruimtes en op uw tafels. Maak kleine highlights met behulp van passende kaarsen en windlichten en schep een aangename sfeer. Ontdek de vele decoratieve artikelen van VEGA en bezorg uw gasten mooie herinneringen met een betoverende ambiance.

Tafeltje dek je! 

Met een gering aantal decoraties kan men al snel een gezellige sfeer creëren. In de horeca is het een goed idee om tafels mooi te decoreren. VEGA ondersteunt u hierbij! In onze handige onlinewinkel vindt u allerlei decoraties: schalen, borden, manden, waxinelichthouders, kaarsen, vazen, beeldjes, kunstbloemen, lantaarns en andere decoraties. Laat ook ieder seizoen indruk maken op uw gasten, bijvoorbeeld met elegante kerstversiering in de winter of vrolijke paasversiering in de lente!

Hier is voor iedereen wat te vinden: decoratieve artikelen van VEGA

Vanzelfsprekend zijn er bij VEGA niet alleen decoraties voor uw eettafels; er zijn ook artikelen voor de rest van de ruimte verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan fotolijsten die u op uw kasten of andere meubels kan zetten – zo voelen klanten zich meteen thuis! Uw stoelen zijn met sierkussens nog gezelliger. In ons assortiment vindt u sierkussens met verschillende kleuren en afmetingen. Zeer geliefd onder gastronomen en restauranthouders zijn ook de hangers en wanddecoratie, deze zijn in de onlinewinkel van VEGA verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Naar boven