één groothandel - 2 shops • 1 bestelling • 1x verzendkosten
Om VEGA volledig te kunnen gebruiken, raden wij u aan JavaScript in uw browser te activeren.

Buffet

Plankje Haragi
Plankje Haragi
19,90 € per Stuk(s) Meer weten
Basisbox Fundale 15 cm
Basisbox Fundale 15 cm
179,00 € per Stuk(s) Meer weten
Basisbak
Basisbak
(in 4 maten verkrijgbaar)
17,90 € per Stuk(s) Meer weten
Leisteen blad rond
Leisteen blad rond
(in 4 maten verkrijgbaar)
6,90 € per Stuk(s) Meer weten
Glazen bord Pastel
Glazen bord Pastel
6,90 € per Stuk(s) Meer weten
Eetplank Vesper zonder spiegel
Eetplank Vesper zonder spiegel
11,90 € per Stuk(s) Meer weten
Glazen bord Toulon
Glazen bord Toulon
(in 3 maten verkrijgbaar)
8,50 € per Stuk(s) Meer weten
Karaf Delano
Karaf Delano
(in 2 maten verkrijgbaar)
8,50 € per Stuk(s) Meer weten
SERIE Platte schaal Palana
Platte schaal Palana
14,90 € per Stuk(s) Naar de serie
Naar het product

Etagères, amuse-bouche en serveerschalen

Etagères kunnen veelzijdig gebruikt worden. Denk aan een high-tea om uw scones, cakejes en petit-fours te presenteren. Ook voor cateringevenementen kunnen etagères perfect worden ingezet. Ideaal hiervoor zijn de kunststof etagères, te combineren met diverse amuse-bouche vormen.

Recent bekeken

Aanrichten van uw buffet

Een buffet is een prettige aangelegenheid. Het geeft uw gasten de kans om van alles een beetje te proberen en om de porties natuurlijk zelf te bepalen. Weg met het terugbrengen van halfvolle borden in de keuken en het weggooien van grote hoeveelheden voedsel. Daarnaast is een buffet inzetbaar bij het ontbijt, als brunch en tijdens het diner. Met de slimme buffetsystemen van VEGA kunt u uw buffetten altijd naar wens inrichten. De ene keer met meerdere GN-bakken voor het warmhouden van uw gerechten en de andere keer met een buffetbar voor karaffen of etagères voor het serveren van hapjes. Variatie is altijd mogelijk! 

Nog meer keuze!

Naast bovenstaande producten heeft VEGA horeca groothandel nog veel meer in het assortiment om uw buffet geslaagd te maken. Wat te denken van prachtige serviezen en bestek voor het nuttigen van uw gerechten. Maar ook tafellinnen, servetten en andere tafelaccessoires maken uw tafels compleet. Van restaurant, keuken tot aan de hotelkamers - bij VEGA  bent u aan het juiste adres. Kies bijpassende bedrijfskleding onder de merknaam Jobeline by VEGA.

VEGA horeca groothandel

Lage verzendkosten voor alle horeca artikelen. Levering in 2-4 werkdagen in het gehel land. U ontvangt de artikelen vrijblijvend op zicht! VEGA hanteert geen minimum bestelwaarde. Alle artikelen zijn speciaal geproduceerd voor gebruik in de horeca.

Naar boven